PAK JOHN STEAMBOAT & BBQ @ IOI CITY MALL

星期日, 十二月 31, 2017

在 IOI City Mall 浪漫的下午,
一对情侣一起出去约会的时候,突然间一个要烧烤,一个要火锅!
怎么办?
哈哈哈,恶魔就是有两全其美的办法!



没有关系,PAK JOHN STEAMBOAT & BBQ 可以帮到你!
两个一起吃烧烤+火锅了!哈哈哈!

恭喜PAK JOHN STEAMBOAT & BBQ 开第二间分行,位于布城  IOI CITY MALL !!




一起要火锅,要烧烤都可以了!
超过160种类的海鲜肉类食材让君选择。
还有5种火锅汤底 让你选!
他家腌制的肉类,可以说是津津有味,有入味的哦!

其实恶魔会喜欢烧烤多过火锅哦,
可是可是当下雨天的时候,恶魔又喜欢火锅了!
女人嘛,就是这样的啦。。



特别推介的是他们 Premium Selection  如 鲍鱼片,烟熏鸭片和羊肉片,..
点心,小笼包,奶油包等等让你选



特别要介绍的是:
这家烤肉火锅店 为什么还有心思花再甜品的!



就是这外面都找不到4色waffle 的!
还有ABC 大马杂冰,冰淇淋让你凉凉一下



PAK JOHN STEAMBOAT & BBQ 说 食材就是要保证新鲜!不新鲜不出菜!

看完这些一定觉得会很贵吧?
嗯,只需区区RM50 吃到饱!
海鲜,肉类,ABC 任你拿!



Pak John @ IOI City Mall |
GE-11, Ground Floor, IOI City Mall
Lebuh IRC, IOI Resort City,
62502 Putrajaya,Sepang,
Selangor, Malaysia



Web Page : www.pakjohn.com
FB : www.facebook.com/pakjohn.ytf
IG : www.instagram.com/pakjohnbbq

Table Reservation :
012-7050684 / 012-2518289 / 03-89571128

You Might Also Like

20 评论

  1. Looks nice environment here, Wendy. Is it better than Seoul Garden?

    回复删除
  2. teringin nak try waffle tu! nampak sedap dan menarik sebab ada 4 warna haha

    回复删除
  3. Looking so good especially because they have dimsum!

    回复删除
  4. I heard so many comments sayin this pak john steamboat is good.
    I hope they find way to open one in Penang soon

    回复删除
  5. End of this month i nak try park john ni tp dkt the curve. Banyak ye seafood dkt sana tu.

    回复删除
  6. banyak betul pilihan makanan... smua nmpk bes..

    回复删除
  7. So far Pak John is the best bbq and steamboat place I've ever been. They got variety of food selection. Recommended!~

    回复删除
  8. Waffle nampak menarik dan selera. Mesti pergi lah nanti. Bila ada peluang.

    回复删除
  9. seeing this makes me feel like going back there again...

    Racheal_Foodilifecious

    回复删除
  10. So rugi I didnt join for the opening doh neway looks like a good place to spend money to eat there

    回复删除
  11. Tak try lagi Pak John. Geng blogger recommended sangat² ya..aisshhh...wishlist !!

    回复删除
  12. yum yum! you made me hungry! pls ask them to open one in penang too!

    回复删除
  13. Best lee dapat makan kat Pak John steamboat, sis lama sgt tak ke sana..nanti nak pergi lah

    回复删除
  14. Just by looking at the food makes you hungry tho i cant read chinese haha..

    回复删除
  15. I like steamboat, tak pernah makan dengan Pak John Steamboat nanti nak trylah... Hu Hu Hu...

    Next time kalau pergi plz invite me he he he

    回复删除
  16. Dah lama tak pergi makan steamboat. Pak John BBQ memang best pun. Tapi saya makan sikit je..Rugi Hehe.

    回复删除
  17. I memang fan steamboat pak john ni. Selalu pergi yg ecurve punya.

    回复删除
  18. Tak pernah dengar. But one day will try it 😄

    回复删除

Like us on Facebook

Flickr Images