Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari - DEEJA COSMETIC

星期五, 十一月 04, 2016

Hari Ni Saya nak sharekan satu skincare set yang boleh dapat Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari dari DEEJA COSMETIC,
Salah Satu Travel Essential Kit Saya Bulan Ni!!! 


Set DEEJA COSMETIC ni ada 5 dalam 1 harga..Dalamnya ada:

1.SABUN PEMBERSIH MUKA 
2.TONER NANO 
3.KRIM SIANG  (FAVORITE SAYA NI!!)
4.KRIM MALAM 
5.KRIM NANO (Malam)


Kebaikan DEEJA COSMETIC!
- Mencerahkan kulit muka secara semulajadi..
- Mengecilkan lubang pori pori
- Merawat tona kulit yang tak sekata
- Melembabkan kulit wajah
- Kulit lebih licin dan halus serta lembut
- Menghapuskan jerawat dan mengikis parut jerawat
 Menghilangkan jeragat
- Kulit tidak gelap dan berminyak walaupun terkena sinaran matahari
- Menyerlahkan keayuan semulajadi dalam masa 5 hari



Ni gambar saya lepas guna DEEJA COSMETIC set selama 2 minggu ,
100% no-filters, no touch-up tahu....
 saya mekap pun rata-rata, tak cakey sudah,
mungkin sel-sel mati di muka saya sudah dikeluarkan!
boleh confirm jugak pori-pori pun sudah kecil and smooth!
muka saya mula glowing glowing macam bintang! tak kusam & gelap dah!
sebab saya travel non-stop , tapi dapat jugak bawa DEEJA COSMETIC set ke mana-mana hotel.
Sangat travel friendly dengan packaging kecilnya!
So nak cantik cantik masa travel boleh la pakai DEEJA COSMETIC set 
saya suka sangat dengan day cream nya sebab ada tinted macam light mekap !
dan jika you ada sensitive skin, kena la selang-seri gunakan , result pun dapat jugak seawal 5 hari!
saya akan re-purchase berapa set extra lagi utk mama dan in-law bagi lawa-lawa lagi!



Bukan Saya yang puji Deeja Cosmetic produk best
Tapi Testimonial dari Deeja Cosmetic Customer Jugak kata best !
Beli!!!
Jangan Tak Beli Okay!!!



Sudah Excited nak dapatkan Skincare Set Ni Kan!!!
SET DEEJA COSMETIC 5 dalam 1
WM : RM 85.00 
EM : RM 90.00

Untuk Sebarang Pertanyaan / Order sila 
Call/WhatsApp Hotline : 📞 +6019 6945950
Facebook : Deeja Cosmetic HQ
Instagram : @deeja_cosmetic_hq
Hotline :  +60196945950

You Might Also Like

1 评论

Like us on Facebook

Flickr Images